Algemene voorwaarden

 

Inhoudsopgave

Identiteit

 

Dolle knaagdieren

Fatima Vandewiele

Kortrijkseweg 147

8791 Beveren-Leie

Tel: 0476/36.24.48

ondernemingsnummer: 0654.936.278

 

Het aanbod

 

Dolle knaagdieren biedt zijn klanten een relatief groot aanbod voor alle zaken met betrekking tot knaagdieren.

 

Het bestelproces

 

 

Overeenkomst

 

De prijs

Alle door Dolle knaagdieren vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro en inclusief BTW. De prijzen zijn exclusief administratiekosten en verzendingskosten tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

De kostprijs van de administratiekosten en verzendingskosten staat vermeld op de webshop. De prijzen voor verzending gelden alleen binnen België. Betreft de bezorgmethode en de daar aangebonden kosten  worden duidelijk naar de klant toe gecommuniceerd.

Aanbiedingen zijn slechts geldig tot de datum die op de webshop wordt vermeld.

 

Betaling

Dolle knaagdieren biedt enkele betalingsmogelijkheden aan. Wanneer het verschuldigd bedrag op onze rekening staat wordt het pakketje onmiddellijk verzonden.

Volgende betaalmogelijkheden zijn van toepassing:

·         Overschrijving

·         Bankcontact

·         Kredietkaart

 

Levering

Onze pakketten worden verzonden met bpost. Na ontvangt van betaling wordt uw pakket binnen de 24 uur verstuurd. bpost zal uw pakket leveren binnen de 2 werkdagen. U krijgt steeds via e-mail een track en trace code op uw pakket op te volgen.

In het geval dat de bestelde producten niet op voorraad zijn kan Dolle knaagdieren, op eigen kosten, de bestelling in delen bezorgen na goedkeuring van de klant. Indien Dolle knaagdieren niet in staat is om te leveren omdat desbetreffend product tijdelijk niet kan geleverd worden door eigen leveranciers. Dan mag Dolle knaagdieren zich zonder schuld terug trekken. Als er een vergelijkbaar product beschikbaar is zal dit als alternatief aangeboden worden aan de klant. Indien de klant het alternatief niet wenst te bestellen betaald Dolle knaagdieren het betaalde bedrag terug.

 

Afhaling

Dolle knaagdieren biedt de mogelijkheid om zelf u pakket te komen ophalen Te Beveren-Leie. U kunt uw pakket komen afhalen op afspraak. Wanneer u uw pakket komt afhalen kunt u de rekening cash betalen bij afhaling. Dit om moeilijkheden met de betaling te vermijden.

Herroepingsrecht

De klant heeft het recht zijn product(en) binnen de veertien werkdagen te retourneren ongeacht de reden. Retourzendingen worden enkel geaccepteerd indien de verpakkingen en/of producten niet beschadigd en/of gebruikt zijn. De producten horen zich steeds in onbeschadigde, originele en onbeschreven verpakking te bevinden.

Klanten hebben het recht hun bestelling binnen veertien dagen te annuleren. Klanten worden verwacht de geleverde producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken zodat deze aan de overeenkomst voldoet. Indien de geleverde producten niet aan de overeenkomst voldoet kunt u desbetreffend product retourneren (op kosten van Dolle knaagdieren) en deze product(en) vervangen door nieuwe producten of kunt u de factuurwaarde terugvorderen.